Freeswerken

Freeswerken Butalo uit Wezemaal-Rotselaar

Uw terrein zaaiklaar

Stronken uitfrezen

Freeswerken Butalo voert diverse freeswerken uit volgens de regels van de kunst. Wij frezen stronken uit en staan voor diepfrezen, bosfrezen en steenfrezen. Met gespecialiseerde machines halen we zelfs de diepst gewortelde stronken en struiken vlot uit de ondergrond.

shutterstock 1044187762 1 1

Bosfrezen

Om bossen, bouwpercelen en andere terreinen vrij te maken, gebruiken we een zware bos- of houtfrees. Daarmee vermalen wij de ondergrond tot een volledig egaal terrein.

Als u ook de stronken wil laten verwijderen, is dat geen enkel probleem. Onze stronkenfrees kan stronken aan van 5 cm diameter en tot wel 2 m diameter dik. We kunnen snippers van eender welke boomsoort (bv. den of eik) vermalen en dat tot 50 cm diep.

Freeswerken Butalo uit Wezemaal-Rotselaar

Diepfrezen

Wij bieden ook de optie om uw perceel te diepfrezen tot wel 50 cm diep. Daarbij verwerken we resterende houtresten in de grond en ontstaat er een natuurlijke compost- en humuslaag. De diepfrees maakt uw terrein bovendien volledig zaaiklaar, zodat u er eenvoudig nieuwe beplanting op kan voorzien (bv. landbouwgewassen).

shutterstock 1433502140

Steenfrezen

Een steenfrees gebruiken we om landwegen, opritten en werfwegen te frezen en daarna heraan te leggen. Ook kunnen we opgehoogde percelen (bv. met grond en stenen) frezen, zodat die geen stenen meer bevatten.

Van bakstenen tot kasseien, onze steenfrees krijgt zelfs de hardste steensoort fijn. De resten worden in de grond vermalen, waardoor u geen extra transport- of stortkosten hoeft te betalen.

Freeswerken Butalo uit Wezemaal-Rotselaar

Heeft u een bosgrond vrij te maken?

Win gerust advies in of vraag een offerte aan!